Bestelling betaal je bij ons gratis met iDEAL, wat momenteel de meest gebruikte, veilige en gemakkelijke betalingsmethode voor online aankopen binnen Nederland is. Voor het betalen met iDeal hoef je je niet te registreren of een account aan te maken, je kunt het direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Naast iDEAL kun je bij Foundationkwast.nl ook betalen via een bankoverschrijving en PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt.

Bezorging in Nederland
Foundationkwast.nl levert binnen heel Nederland gratis. Alle orders worden gratis via Post NL verstuurd.

Levertijd
Als je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag nog met Post NL! In 99% van de gevallen heb je je foundation kwast de volgende dag al in huis! Als je vrijdag na 17:00 een bestelling plaatst, wordt je order maandag aangeboden bij Post NL. Dit geldt ook voor bestellingen in het weekend.

Bezorging in België
Foundationkwast.nl levert via Post NL ook naar België. De verzendkosten naar België bedragen € 2,30.

Levertijd
Als je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag nog met Post NL! In 99% van de gevallen heb je je foundation kwast binnen 2-3 werkdagen in huis! Als je vrijdag na 17:00 een bestelling plaatst, wordt je order maandag aangeboden bij Post NL. Dit geldt ook voor bestellingen in het weekend.

make up kwasten bij foundationkwast.nl